Gezellige gezinswoning met afzonderlijke garagebox in rustige woonwijk

Roeselare Fierheidstraat 7

Verkocht
Deze gezellige woonst vinden we langs de Fierheidstraat, een rustige straat dat deel uitmaakt van een kindvriendelijke woonwijk met vlotte verbinding tot het stadscentrum en de grote en kleine Ring.
De woning, gelegen aan een leuk pleintje, heeft een praktische garagebox gelegen op een luttele 50 meter van de eigendom.
Ze werd mooi gerenoveerd en is als volgt ingedeeld:

Inkomhal met trap en gastentoilet, woonkamer met toegang tot de aanpalende uitbouw met onder meer de ingerichte keuken en ruime eetplaats.
De keuken is goed uitgerust en voorzien van de nodige toestellen. Een droge en koele kelder is gelegen net naast de keuken.
Aansluitend aan de eetplaats/keuken, is er de badkamer met toilet, wastafel en ligbad.

De eerste verdieping bestaat uit een praktische wasplaats, 2 ruime slaapkamers en één kleinere kamer (kinderkamer/dressing/bureau/...)
Een vaste trap biedt toegang tot de dakverdieping die ingedeeld werd tot een handige opbergruimte en ruime slaapkamer.

Er is een mooi ingerichte tuin met gazon, diverse ... aanplantingen, terras (40m²) , tuinberging en achteraan het perceel een gezellig overdekt terras (16 m², met 9 m² berging) waar het s'avonds heerlijk genieten is van de avondzon.

De woning wordt verwarmd met individuele gaskachels (perfect werkzaam), er is overal dubbele beglazing, dakisolatie (niet meegerekend bij EPC),...
Enthousiast om deze gezellige woning te ontdekken? Contacteer SARAH voor een bezoek ter plaatse.
Lees meer Verberg