Toffe HOB in kindvriendelijke woonwijk

Roeselare Klipperstraat 34

Verkocht
Verkocht! Gefeliciteerd aan de nieuwe sympathieke eigenaars!
Maak kennis met deze toffe, instapklare half open woning in de Klipperstraat, een rustige woonwijk met vlotte verbinding tot stadscentrum en oprit autosnelwegen.
De woning werd in '15 gebouwd en voorziet de bewoners van alle moderne wooncomfort.
Langs binnen vinden we een inkomhal met gastentoilet en praktische berging/wasplaats. Aansluitend is er de hele lichtrijke woonkamer (vele raampartijen!) met open, volwaardig uitgeruste keuken. Het schuifraam biedt toegang tot de gezellige zongerichte (Zuid-Oost) tuin, die recent met enkele kleurrijke borders en aanplantingen werd opgefleurd. Bovendien is ze heel onderhoudsvriendelijk en beschikt ze over een handige kleine tuinberging alsook een aparte uitweg/toegang langs de straatzijde.

De verdieping omvat de nachthal met twee leuke slaapkamers, toilet, ruime badkamer (ligbad én inloopdouche) en een doorloopkamer dat dienst doet als dressing.
Van hieruit is er via een vaste trap naar de master bedroom. Surplus is er langs de ... straatzijde een handige carport (1 auto + fietsen) en een leuk voortuintje.
Parkeren kan je ook makkelijk op de publieke parkeerstrook op luttele meters van de woning. Kids kunnen naar hartelust fietsen/steppen/krijten/... in het doodlopend straatje, waarin de ze woning zich bevindt. Interesse? Contacteer Sarah (0472 613 011 - sarah@futurimmo.be)
Lees meer Verberg