Instapklare gezinswoning met karakter

Roeselare Meensesteenweg 123

Verkocht
Deze mooie woonst vond hele sympathieke nieuwe bewoners!
Laat je charmeren door deze klassevolle moderne burgerwoning, mét behoud van authentieke materialen zoals het gerestaureerde brandglas, vloeren, moluren, siertrap, ...
Deze sympathieke eigenaars staken jaren hun hart en ziel in het moderniseren van hun woning met oog op kwaliteit en een hoog wooncomfort.

Zij beslisten recent om wat kleiner te gaan wonen en zijn hierdoor op zoek naar nieuwe liefhebbers voor hun woonst die uitzonderlijk goed werd onderhouden en dus als volledig INSTAPKLAAR kan omschreven worden. Met een totale bewoonbare oppervlakte van +- 270 m², is er een woonruimte zeker geen te kort. Ook aan de auto wordt gedacht, zo is er mogelijkheid tot aankoop van 1 of 2 garageboxen, gelegen vlakbij de woning.

DETAILS INTERIEUR:
Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met indrukwekkende traphal en de ruime woonkamer met gezellige gashaard en massieve parket.
Een aangenaam ruimtelijk gevoel dankzij de hoge plafonds.
Aansluitend is er de grote open ingerichte ... keuken met eetplaats. Dankzij de plaatsing van een lichtstraat baadt deze voornaamste ruimte in het licht.
Verder is er een wasplaats die heel praktisch werd ingericht met inbouwkasten alsook een badkamer bestaande uit een wastafel, inloopdouche en toilet.
Vanuit de keuken alsook de wasplaats is er toegang tot de mooi aangelegde stadstuin.
De eerste verdieping bestaat uit een nachthal en 3 volwaardige slaapkamers waarvan één met doorgang tot de dressing en tweede badkamer (wastafel - douche - toilet). De tweede verdieping bevat een grote polyvalente (zolder)ruimte met uitbreidingsmogelijkheden alsook een extra zolderruimte (10m²), ideaal als berging.
Extra troef is de ruime droge kelder (+- 25 m²), nabij de keuken en de vestiaire kast in de inkom.

DETAILS EXTERIEUR:
mooi aangelegde stadstuin met terras, gazon, diverse aanplantingen en twee handige bergingen, zuid-oost gericht.

EXTRA:
mogelijkheid tot aankoop van twee garageboxen (€25.000 per garage), gelegen op luttele meters van de woning - rolluiken - alarmsysteem - waterontharder - CV op aardgas - massief parket - strakke inrichting - ...
Lees meer Verberg