Alleenstaande te moderniseren 2-slpk woning in Oekene

Roeselare Sint-Eloois-Winkelsestraat 67 A

Vraagprijs: € 240 000
Deze alleenstaande gezellige woonst vinden we op 230m van basisschool De Ark in Oekene, een mooie centrale ligging met een vlotte verbinding tot autosnelwegen, vlakbij de AZ Delta Campus Rumbeke. Een populaire ligging aldus!

Ze werd gebouwd in '75, met alle ruimtes op het gelijkvloers. Ze is in goed onderhouden staat maar kan wat vernieuwing/modernisatie gebruiken.
Het perceel is 767 m² groot, wat dit ook zeker interessant maakt als projectgrond voor toekomstige afbraak van de woning en heropbouw. (gelegen in APA Roeselare)
De mooie diepe tuin is Z-O gericht. Verder is er een ruime oprit naast de woning, alsook een parkeerplaats langs de straatzijde.

Indeling van de woning:
inkomhal - toilet - badkamer - 2 ruime slaapkamers (achterzijde woning met zicht op tuin) - woonkamer - gesloten keuken (vernieuwde koelkast, oven en microgolfoven van Miele) met aanpalende berging - garage met zijdeur.
Verder is er een tweede ruime garage/werkplaats van 30m² en een praktisch tuinhuisje.
De woning wordt momenteel verwarmd met individuele ... gaskachels (gastank aanwezig in tuin). Extra's: regenwater, HR beglazing met kunststof raamprofielen en grotendeels geautomatiseerde rolluiken, vernieuwde voordeur,...
Deze woning komt in aanmerking voor het ontvangen van de EPC-labelpremie en overige (afhankelijk van de uitgevoerde werken).
Meer info via: https://www.vlaanderen.be/epc-labelpremie-bij-energierenovatie-fluvius
Deze woning is onderworpen aan de renovatieverplichting.
Meer info via: www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Interesse om deze woning te ontdekken? Contacteer Sarah voor meer info of een bezoek ter plaatse (0472 613 011 - sarah@futurimmo.be)
Lees meer Verberg