Nieuwbouwwoning met garage

Ruiselede Jasmijnstraat 18 L 49

Vraagprijs: € 347 000
Ontdek het idyllische Ruiselede – de perfecte plek om te wonen!
Droom je van een woning waar rust en natuur samenkomen? Zoek dan niet verder dan Ruiselede! Deze prachtige gemeente is gelegen in het schilderachtige hart van West-Vlaanderen en biedt een unieke levensstijl voor iedereen die op zoek is naar de perfecte plek om te wonen.
Ruiselede staat bekend om zijn groene omgeving en adembenemende landschappen. Hier kun je genieten van eindeloze wandelingen en fietstochten door schilderachtige velden en bossen. Met een overvloed aan groene ruimtes en parken is Ruiselede de ideale plek voor gezinnen, sportliefhebbers en natuurliefhebbers.
Naast de natuurlijke schoonheid biedt Ruiselede ook een bruisend dorpsleven. Het centrum van de stad heeft een breed scala aan winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen en vrijetijdsbestedingen, er valt altijd wel iets te beleven voor jong en oud.
Bovendien is Ruiselede ook zeer gunstig gelegen. Met goede verbindingen naar nabijgelegen steden zoals Brugge, Kortrijk en Gent, alsook naar de ... kust, kunt u genieten van het beste van beide werelden – de rust en schoonheid van het platteland en de bruisende stedelijke ervaring binnen handbereik.
De energiezuinige woningen zijn niet alleen van een hoge kwaliteit, maar bieden ook minstens 3 slaapkamers en een slimme indeling. Daarnaast hebben ze allemaal een mooie privétuin en een handige inpandige garage.
De buitenschil van de woningen werd bepaald en kan niet worden veranderd. Echter, voor de binnenafwerking heeft u de mogelijkheid om uw eigen keuzes te maken. Dit omvat zaken zoals de vloer- en wandtegels, sanitaire toestellen, binnendeuren en -trappen,…
U kunt uw persoonlijke smaak en stijl laten zien door te kiezen voor afwerkingen die bij u passen en de sfeer en functionaliteit van de ruimtes compleet maken. Door deze personalisatiemogelijkheden kunnen bewoners zich echt thuis voelen in hun nieuwe woning !

De vermelde prijzen zijn voor een afgewerkte woning volgens lastenboek (excl. kosten).

Meer info en/of een plaatsbezoek, neem gerust contact op 0470 50 50 50 of info@futurimmo.be !
Lees meer Verberg