Nieuwbouwwoning met garage

Sint-Andries Pieter Le Doulxstraat 1 lot 3

Verkocht
De woning is gelegen langsheen de bestaande gemeenteweg ‘Pieter Le Doulxstraat'. Deze straat sluit direct aan op de Lange Molenstraat die uitgeeft op de Doornstraat en op de Gistelse Steenweg, waardoor er een vlotte verbinding is naar de Expressweg, de ring rond Brugge en het centrum van Brugge.

De woning is opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle materialen dewelke voldoen aan de meest recente Belgische en Europese normen, en worden met de uiterste zorg verwerkt.

De woning voldoet aan alle gestelde bepalingen inzake de EPB-wetgeving – de vereiste ventilatie, alsook de nodige isolatiematerialen (vloer-, dak- en spouwisolatie, superisolerende beglazing) zijn voorzien.
De woning heeft een eigentijds uitzicht, met hoge graad van afwerking.

De woning beschikt op het gelijkvloers over een afgesloten garage, berging, wasplaats, inkom met toilet, eetruimte, zitruimte en open keuken. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een ruime badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo) en een aparte wc. Naast een ... (technische) berging op de zolderverdieping is er tevens een praktische zolderruimte die bereikbaar is via een open trap. In deze zolderruimte kan gemakkelijk nog een slaapkamer worden ingericht. Inrichting zolderverdieping is niet inbegrepen.

Meer info te verkrijgen op kantoor, maak nu uw afspraak : info@futurimmo.be of 0470 50 50 50.
Lees meer Verberg