Te moderniseren woning mét garage en uitweg

Sint-eloois-Winkel Kloosterstraat 30

Vraagprijs: € 210 000
Leuke woning mét afzonderlijke garage en uitweg!
De centrale ligging in Sint-Eloois-Winkel is een hele grote troef.
De woning bevindt zich nl. op wandelafstand van het dorpsplein, cultureel centrum De Link, slager, bakker, basisschool,...Ook de aanpalende gemeentes zijn vlot bereikbaar, evenals de oprit naar autosnelwegen.

De woning zelf is te moderniseren maar heeft een solide basis en biedt zeker mogelijkheden.
Indeling:
inkomhal met trap - toilet - woonkamer bestaande uit zit- en eethoek (met gaskachel en haardcassette) - veranda - keuken met aanpalende wasplaats/bijkeuken (toegang tot tuin, evenals via veranda) - zongerichte tuin met terras, gazon en praktische garage met uitweg langs de Koning Boudewijnlaan.

De verdieping omvat 3 ruime slaapkamers (10m² - 10m² - 17m²), de badkamer (te vernieuwen) is bereikbaar via de grootste slaapkamer, die eveneens voorzien is van inbouwkasten.
De ruime zolderverdieping (+- 57m²) beschikt over een vaste brede trap en kan perfect ingericht worden als vierde slaapkamer of polyvalente ... ruimte.

Interesse om deze woning te ontdekken?
Contacteer Sarah (sarah@futurimmo.be - 0472 613 011)

Deze woning is onderworpen aan de renovatieplicht.
Meer info via: www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023. Deze woning komt in aanmerking voor het ontvangen van de EPC-labelpremie en overige (afhankelijk van de uitgevoerde werken).
Meer info via: https://www.vlaanderen.be/epc-labelpremie-bij-energierenovatie-fluvius
Lees meer Verberg