Woonerf Charles - woning 1

Torhout Filips Van Kleefstraat 1 W1

Vraagprijs: € 352 500
Het nieuwbouwproject omvat 5 BEN-woningen (2 HOB + 3 RW) gelegen in Torhout, vlakbij het bruisende centrum. Standingvolle woningen met drie slaapkamers.

De woningen beantwoorden stuk voor stuk aan de hedendaagse architectuur, zijn voorzien van alle comfort en zijn afgewerkt met duurzame kwaliteitsmaterialen.

Het woonerf wordt opgeleverd evenwaardig aan zijn mooie ligging. De woningen zelf zijn een voorbeeld van hedendaagse architectuur, gezond ademend door zijn traditionele manier van bouwen in gebakken aardesteen, voorzien van pleisterwerk, onderhoudsarm door het gebruik van PVC-ramen en goed isolerend door de sterk doorgedreven vloer-, wand-, gevel- en dakisolatie.

Elke woning heeft op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, leef- en eetruimte met open ingerichte keuken met aansluitend een ruime berging. Op de verdieping is er een apart toilet, technische ruimte (cv-ketel), plaats voor wasmachine en droogkast, 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.

Iedere woning ... heeft een private tuin met terras.

Optioneel kan er een carport met tuinhuis geplaatst worden.

De woningen zijn BEN-woningen, Bijna Energie Neutrale woningen, dit door de aanwezige isolatie en zonnepanelen. Hierdoor kan u genieten van een vrijstelling van de onroerende voorheffing voor 5 jaar.

KWALITEITSVOL, TIJDLOOS, ENERGIEZUINIG, ... zijn slechts enkele kernwoorden van deze UITZONDERLIJKE nieuwbouwwoningen !!! Prijs is exclusief kosten.

Bezoek onze modelwoning op afspraak 0470 50 50 50 of info@futurimmo.be.
Lees meer Verberg