Residentie De Rijperij

Brugge Sint-Pieterszuidstraat 71
Welkom in residentie 'De Rijperij', een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 10 appartementen te Sint-Pieters (Brugge). Vlotte verbindingen naar de Brugse binnenstad, openbaar vervoer, expresweg, winkels,...

Het doordacht ontwerp, levert een aangenaam en functioneel gebouw op. Comfortabel en duurzaam zijn kenmerkend voor dit project. Het gebouw wordt opgetrokken uit hoogwaardige materialen,… wat de basis voor elk appartement zeer hoog legt.
De gebruikte technieken (vb. geothermische warmtepomp) en de doorgedreven isolatie en ventilatie, resulteert tevens in energiezuinige appartementen.

De entiteiten omvatten : inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonruimte met ingerichte open keuken, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, nachthal, één of twee slaapkamers, één of twee badkamers met douche, wastafel en/of extra toilet.
Genieten van de zon kan zowel in de tuin (gelijkvloers), terras voor- en/of achteraan.

In de kelderverdieping - toegankelijk via de lift of traphal - hebben we de ... individuele bergingen.
Achteraan het gebouw zijn er privatieve parkings/garages en een gemeenschappelijke overdekte fietsstalling.

Kortom : een goed uitgebalanceerd project !!

Wenst u een afspraak op kantoor voor meer info, neem vrijblijvend contact op : brugge@futurimmo.be of 0470 50 50 50.

Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling! Je geniet een tijdelijk voordeel van 15 % bij de aankoop van je nieuwbouwappartement mits je aan de voorwaarden voldoet. Voor meer informatie hieromtrent, neem contact met ons op.
Lees meer Verberg