Betaalbare & duurzame nieuwbouwappartementen (6% BTW mogelijk)

Roeselare Izegemsestraat 90
Welkom in Residentie Sterrum! Een betaalbaar en duurzaam woonproject in een moderne architectuur en omgeven door een prachtige gemeenschappelijke tuin. Gelegen op een boogscheut van centrum Rumbeke, 2km van Roeselare en vlakbij het Sterrebos en AZ Delta. GENIET NOG VAN HET TIJDELIJKE BTW GUNSTTARIEF (6% BTW ipv 21% BTW, enkel in 2024, onder voorwaarden) - 6 laatste appartementen beschikbaar!

Comfort, licht, gezelligheid en duurzaamheid (oa. zonnepanelen, ventilatiesysteem D en alu ramen) staan voorop in dit project. Ontdek de laatste 6 beschikbare appartementen in dit project, allen ruime 2-3 slaapkamer appartementen met ruim terras, gelegen op verdiepingen +1, +2 en +3. Appartementen 1.6 en 1.8 zijn verhuurd en interessant als opbrengsteigendom. Alle andere appartementen zijn vrij bij akte, met vrije keuze van de afwerking van de keuken voor appartementen 2.1, 2.3 en 3.1.

Er is een ondergronds garagecomplex met parkings en bergingen. Bovengronds is er een overdekte fietsenstalling en een bezoekersparking.

Dankzij het BTW ... gunsttarief kunt u hier onder voorwaarden genieten van 6% BTW i.p.v. 21% BTW! Dankzij de duurzaamheid van dit project zal u bovendien kunnen genieten van een laag energieverbruik (ZONNEPANELEN!).

Vermelde prijzen excl. BTW en registratierechten.
Benieuwd naar meer? We maken je graag vrijblijvend wegwijs in dit prachtige project.
Info: 0472815116 of frederik@futurimmo.be!
Lees meer Verberg